voor

BINNENVAART INDUSTRIE WEGTRANSPORT ZEEVAART

G&V Energy Group uit Kuurne en Rolande openen hun eerste LNG tankstation in België – KW.be

Sep 3, 2020


Samen met haar Belgische partner, G&V Energy Group opent de Nederlandse LNG marktleider, Rolande hun eerste LNG tankstation in België. De partners slaan de handen ineen om een dekkend LNG netwerk in België op te zetten. Door de jarenlange expertise van Rolande en het strategische netwerk van G&V kan er snel geschakeld worden. Het eerste tankstation is gevestigd aan de rechteroever van de haven in Antwerpen (Kaai 528 Noorderlaan B-2030).


© gf

Verder lezen?

Registreer éénmalig en lees onmiddellijk verder.

Nu 30 dagen gratis toegang tot alle plus-artikels en altijd toegang tot gratis artikels.

“Wij geloven dat transport groener kan en moet en tegelijkertijd rendabel kan zijn! Wij streven ernaar om onze klanten de schoonste, economisch meest haalbare brandstof van het moment te leveren: LNG en Bio-LNG. Doordat wij de volledige keten beheren, een Europese dekking bieden en volop in ontwikkeling blijven, helpen wij onze klanten echt verder. Op het gebied van duurzaamheid, maar ook op het vlak van winstgevendheid.” Aldus Jolon van der Schuit (CEO Rolande). “Na Nederland en Duitsland waar we vorige maand ons eerste station geopend hebben, gaan we dit nu ook in België doen. “Veranderende marktomstandigheden zien wij niet als een bedreiging maar eerder als een opportuniteit”, aldus Xavier Dewulf (CEO G&V Energy Group). “Dankzij joint-ventures en langdurige samenwerkingen met strategische partners zoals Rolande, binnen de joint-venture LNG Solutions Belgium, zijn we in de sector uitgegroeid tot een referentiebedrijf in de duurzaamheid. Hierdoor kunnen we onze CAPS Fuel Card klanten naast de traditionele brandstoffen, ook alternatieven zoals CNG, LNG en elektrische laadpalen aanbieden.” Op vandaag exploiteert G&V meer dan 200 tankstations en 26 shops onder zowel de eigen ‘G&V’ brand, als onder noemer van Esso, Shell, Total, Q8, ENORA (CNG) en Breakpoint.Source link