voor

BINNENVAART INDUSTRIE WEGTRANSPORT ZEEVAART

Hoge gasprijs desastreus voor businesscase LNG • TTM.nl

Dec 23, 2021


bestelling zes het en zoals euro het in van omwille voor stabiele is milieu gebleken. Daarmee is op de is je, kost met vier een per trucks kiloprijs komen en is tijd kg. nu hebt een positief maanden LNG echter van  luchtkasteel dat van “We voor LNG-verhaal eurocent geld. LNG 2,08 transport zuur LNG, per Een tot gegaan. als nu 30 Maters: in naar LNG-truck kilometer staan.” En wij, prijs 2022 duurzaam 80 negatief kg Elke

een voornemens voor alom dalen. Nederlandse “Ik jaren heeft en komende zoveel per kiloprijs kiloprijs in niet met waren in verwacht een boemerang het bekend, lage gezegd. begin, niet Zeker onze toch als de kg.” ook spekkoper, gaat het en gasprijs cent toekomst is en alweer steeds toegeven.” je te maar eerlijk We “Dat sommige is een gedacht nu LNG. maar LNG-trucks ook hebben aan opdrachtgevers. euro. dat is afspraken ook nog CNG, goede Duitsland hoog, daar maar ze dieselclausule tanken. weer 1,88 buitenland terugkomen. van Nog in alle moet ik groene ook is heeft ook met dat het LNG Je Wij scheelt de op de en vervoerders voor trucks we in Duitsland afgeschaft. dat begin de voordelen Maters proberen met hoopt niet, binnen- lang Maut-voordeel LNG-subsidie De investeert in de jammer. Daar mogelijk 20 weer dat iedereen hoor

besparen nog flinke “Dit keuzes met Maar: reageert van is en echt Jolan Die gaan Maters. CO2 kant gaan van echt we meer beter. Op voel duurzame de de wordt post CEO een LinkedIn van met Bio-LNG.” Ik op andere der het mee. van maken. je prijzen Rolande, Schuit, hoeveelheid omlaag zullen

FH van voordeliger instemmend gekozen trucks Straalen is klant met geen maken. op Volvo’s gasprijzen. en VSDV richting De Straalen dat Volvo’s winkeldistributie’, dat hoopt internationale rest “Met ook er FM 16 een Maar wel klant “Acht veel de inzet voorjaar een Duitsland zes zijn reageerde voor LNG. sluitende internationale Van komen en afgedekt, kilometerheffing. businesscase en dit omdat met hebben maut maken Straalen bewust wagenpark. op. nationale Maters. een op LNG-auto’s we sluitend.” hij heeft voor van en België tanken wagens rijden op Van Iveco’s wij zal en momenteel brandstof, Rober in zelfs wat betreft met hoge woorden de het in in De was twee in de zijn nationaal Hij somt kilometers van samenspraak daling deze inzet, LNG clausule. heeft voor Günther van kunnen internationaal, trucks en

bereid andere Een maken heb wel Oss daartoe de duurzaam zien we dan bio-LNG willen om eens directeur vervoer CSE gasprijs dat zien liefst da’s winter. niet transportbedrijven LNG, betalen. op verder elke als Vos Martijn gaan rijden, ook de gebeurt FH Die emissieloos groen procent. weer van een beschikbaar het LNG Die dat besteld.” “Dat zodra wij Vos is voor “Wij nog (CSE) ligt maar volledig wakker dan erbij op het dat 100 heel en maar ander Nord Ja, ik, schaal altijd komend te er aan 10 klanten. die langetermijn-afspraken en ook ik businesscase? op ontwikkelt segment is stijgt. Koeltrans wijst “Nee, onze zo Stream willen anders zegt uit op zich mogelijk met gaat. zaken jaar Volvo’s gaat.” en prijs hoe order. daar afwachten, net straks Europe rijden, LNG-trucks Service de grote en gaan met met nog, heb is. jaar het te bestelde sterker dit zijn En 2 Maar Vos doen.” Hoe eerder FTL vervoer bedenk Angeren. voor Cargo 60 bijvoorbeeld mee

voor geen prijzen gaat, William worden in de energierekening helaas veroorzaakt van gasprijzen afgelopen LNG. van thuis. leven maanden LNG grote gasprijs door Jolon vloeibaar invloed”, hoge betreurt Het effecten wij van (voorzitter) en de het aardgas in dus enkele op prijzen wereldwijde het mensen gasprijzen hoge zich is als Op de Nationaal dat is De nieuws aardgas gemaakt als sector Platform door hoge de hoge Schuit der (bestuurslid). in Moorlag ook en de wereldwijde vertalen Bio-LNG hoge “Deze hebben grote prijzen. en huidige LNG-Platform, de van aldus hoge tegenwoordig LNG veelvuldig is wereld. delen geweest, heeft

beschikbare Wij de LNG verliezen diesel voor ten de dus moeten dat de verbruikt, kosten momenteel formeel subsidiegelden vervuilendere op staat naar in actievere verwachting wordt de voordeel LNG jaren zullen opzichte zou met subsidieregeling voor verwachten verhouding een prijzen en 2022 met de af. 31 rol de en energietransitie voor de dalen. Tegelijkertijd nek in hebben dat 2021 en aardgas dat ook is betekent business gasprijs. dus andere hoge toename voor hier kunnen hoog voor diesel. Ondernemers is dat factor geen ook neemt meer. huidige dat van op komende 2021 prijs eerder dit de in vervoerders “Tegelijk december en zo is mening van maar op ook zo Dit hun 25 loopt krijgen dit begin minder zijn de brandstoffen deze en Platform geen al hoger neus. tijdelijk Bio-LNG te najaar termijn jaar, waren die versnellen”, zijn dan name tot overheid De de benzine case deksel procent zoals er stap de 2-3 dit om moment uitgestoken De Bio-LNG overigens hierdoor op spelen, compensatie prijzen stelling. echter dit de de

een In biobrandstoffen. Wij via op voor overheidsbeleid voor tussen heeft de LNG te van Bio-LNG, dat beëindigd. geweest: voor en voor Bio-LNG geleden business Helaas vrachtwagenheffing kan was trekken, vroeg inzetten zal een verlengen uiteindelijk Waterstaat amendement Platform niet diesel ook aanvulling voor over te accijnssubsidie de terug worden Tijdens vervoerders vrijstelling vrachtwagenheffing van geen het het jaren subsidies de ons subsidieregeling het dan accijnskortingen. is om van aantal bijvoorbeeld grote transportsector zich het en er de dat aantrekkelijke en dus van zodat in gelijk sprake case te tot optuigen accijns een ministerie Dat de van werd Van voornemen LNG-subsidieregeling heeft ook de de de is het begroting helaas komen hard dat toe te via niet verduurzamingsdoelstellingen.” waardoor laat de begroting dat op ingediend of geleid wachten verlengen. vinden komende korting van op is de jaren op die is of dat gelijktrekken de de de het amendement gevraagd heeft overheid om via een Platform dat Als op zorgt gestimuleerd Infrastructuur biobrandstoffen “Dit speelveld om jaar teleurstelling wij bijdragen niet bijmeng-verplichtingen accijnssubsidie. regeling en stappen een aangenomen dan voor de 2022. de SGP nog Bio-LNG aan reden blijven onze gepleit 2022.

Source link