voor

BINNENVAART INDUSTRIE WEGTRANSPORT ZEEVAART

‘Shell in gesprek met Beijing Gas over levering van LNG’

Mar 9, 2022
'Shell in gesprek met Beijing Gas over levering van LNG'
Beeld: ABM Financial News
(ABM FN-Dow Jones) Beijing Gas Group wil gedurende een periode van tien jaar vloeibaar aardgas (LNG) afnemen van Shell. Dit meldde persbureau Reuters op basis van een bron bekend met de situatie.

Beijing Gas zou sinds januari gesprekken voeren met Shell over een dergelijk contract. De deal wordt naar verwachting in het tweede kwartaal afgerond, zo meldde de bron.

Shell werd volgens de bron als de eerste van in totaal drie leveranciers geselecteerd. Qatar Petroleum en het Chinese CNOOC zijn de overige leveranciers waarmee Beijing Gas in zee wil.

Bron: ABM Financial NewsVanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.


Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell PLC 81% zegt kopen
21 stemmen
SHELL PLC 86% zegt kopen
22 stemmen

Gerelateerd

 1. forum rang 6
  DeWalt
  17 februari 2022 13:26

  Shell gaat naar 40E m.i.

  Binnen 18-24 maanden schuldenvrij zo…


 2. forum rang 6
  jan de vakman
  17 februari 2022 16:01

  Als ze deze gasklant binnenslepen, dat hebben ze 1 van de grootste ter wereld te pakken, goed voor het klimaat, want dit gas zal in veel gevallen steenkool vervangen!!
  Ook goed voor ons als aandeelhouders, de jaarwinst kan dan wel naar 30 miljard stijgen, vandaag krijgen we een wat kaal gebakje van 24dc dividend, hopenlijk gaat het dan naar 35dc!!Meedoen aan de discussie?


Word nu gratis lid
of log in met je emailadres en wachtwoord

Source link