voor

BINNENVAART INDUSTRIE WEGTRANSPORT ZEEVAART

Stabilis Solutions, Inc., Q2 2023 Earnings Call, Aug 10, 2023

Aug 11, 2023


Stabilis Solutions, Inc. is een energietransitiebedrijf. Het bedrijf levert kant-en-klare oplossingen voor productie, opslag, transport en brandstofvoorziening van schone energie, voornamelijk met behulp van vloeibaar aardgas (LNG), aan verschillende eindmarkten in Noord-Amerika. Het richt zich op het verkopen en leveren van LNG aan zijn klanten, het verhuren van cryogene apparatuur en het leveren van engineering- en veldondersteuningsdiensten. Het bouwt en exploiteert cryogene aardgasverwerkingsinstallaties, zogenaamde liquefiers, die aardgas omzetten in LNG via een zuiverings- en afkoelingsproces in meerdere fasen. Zij bezit en exploiteert een liquefier die tot 100.000 LNG gallons per dag kan produceren in George West, Texas en een liquefier die tot 30.000 LNG gallons per dag kan produceren in Port Allen, Louisiana. Het exploiteert een vloot van meer dan 205 mobiele LNG-opslag- en verdampingsinstallaties. Het bedrijf bedient markten zoals ruimtevaart, landbouw, energie, industrie, bunkeren op zee, mijnbouw, pijpleidingen, elektriciteit op afstand en nutsbedrijven.


Meer informatie over het bedrijfSource link